Trainingen

Forgiveness

Juan31
Juan Li was leerling van Mantak Chia toen deze pas in New York was aangekomen. Samen met Michael Winn heeft hij geholpen Healing Tao te ontwikkelen als systeem waarmee westerlingen toegang kregen tot de Chinese kennis. De heldere illustraties in boeken en werkboeken bij de trainingen hebben we aan hem te danken.
Hij geeft in december een vijfdaagse interne training over vergeving die open is voor mensen die de basis van Healing Tao hebben gevolgd.

Forgiveness, transforming anger and hatred & empowering true forgiveness Lees verder...

Tenshin Ranman Tai Ji

Masahiro Ouchi komt weer naar Nederland en zal een workshop tai ji geven. Hij zal op zijn speelse manier lesgeven in een korte vorm van tai ji de Tenshin Ranman. Deze vorm heeft hij samen met Li Jung Feng ontwikkeld, verfijnd en geperfectioneerd. Tai ji is een meditatie in beweging. Beginners en gevorderden kunnen meedoen.

20 en 21 september 2014, Utrecht
Lees verder...

Tai Chi Chi Kung met Masahiro Ouchi

Masahiro_Ouchi
Masahiro Ouchi geeft 25 en 26 mei een masterclass
tai chi chi kung in Amersfoort
die toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderden.

Hij is een Japanse senior Healing Tao instructeur en Chi Nei Tsang senior Teacher die  wereldwijd les geeft. Masahiro Ouchi is de oprichter en directeur van het Healing Tao centrum in New York en Japan.
Lees verder...

Jaden Ei-dag


object009
Eva van der Plas geeft 26 mei 2013 in Amsterdam een workshop voor vrouwen.

Jaden Ei-dag
Thema: opschonen van de 5 reflexzones en vitaliseren van de organen

Waar is het goed voor?
Volgens de Chinees-taoïstische traditie kunnen we de energie uit de seksuele organen gebruiken voor het versterken van onze eigen vitaliteit. Het ‘thuis zijn’ in deze organen geeft ons zelfvertrouwen, kracht en wijsheid. Met ‘zelfbewuste’ seksuele organen is het bovendien makkelijker om te genieten van intimiteit.

Lees verder...