*portretstill (1)

Arri Berghout beoefent sinds 1999 met enthousiasme Healing Tao.
Ze is opgeleid door Ka Wah Choy en heeft vele jaren bij haar getraind. Ze heeft ook bij diverse andere Healing Tao-instucteurs les of les gehad. Ze assisteerde Ka Wah in de hersteltrainingen en nam veel over van de zachte en zorgvuldige werkwijze in deze groepen.
Daarnaast volgde Arri de qi nei zang (chi nei tsang)-opleiding, de massage-tak van Healing Tao bij Annette Derksen.

Arri is door master Mantak Chia gecertificeerd in samenwerking met senior instructors
Walter en Jutta Kellenberger, Renu Li, Rentao Ravasio, Harald Röder.

In Nederland is ze gecertificeerd door een indertijd bestaand samenwerkingsverband van instructors: Ka Wah Choy, Reinoud Eleveld, Ursula Eireiner, Inge Maassen, Fransje Bannenberg, geassisteerd door instructors Birgit Haberkamp en Marco Jongepier.

Daarnaast volgde en volgt ze trainingen bij Annette Derksen, Michael Winn, Juan Li, sifu Eleonora, Larissa Pietrala, Philip van den Bogaert. Nog voor de healing tao kwam Arri op het pad van de Chinese training door de inspirerende tai ji lessen van Phoa Yan Thiong, Eddy Varenkamp en Wim Alexander. Naast de Chinese training is ze ook geïnspireerd door haar Christelijke achtergrond, Advaita Vedanta via leraar Philip Renard, Dansen van Universele vrede door soefi-leraren Wali en Ariënne van der Zwan, en wijsheid uit (oud)-Hawaii.

Pasted Graphic

NederlandseInstructeurs