Je kunt je registreren per mail.
Wil je op de hoogte gehouden worden van open lessen en startdata van nieuwe cursussen, meld je dan aan op
healingtaoinfo@xs4all.nl Je krijgt dan per email bericht van nieuwe activiteiten. Je kunt ook op de Facebook-pagina van Healing Tao-trainingen kijken.
De cursussen die in januari 2024 zullen starten zijn vervolgcursussen. Je kan hieraan meedoen als je eerder Healing Tao-cursussen volgde. In september zal er weer een basiscursus starten en kun je meedoen aan een open les.


Programma voorjaar 2024


Wekelijkse lessen:

13 x maandagmiddag: Kosmische qi gong (Healing Tao vervolg),
start 15 jan.
13 x donderdagmorgen: Beenmerg nei gong (Healing Tao vervolg),
start 18 jan.
13 x vrijdagmorgen: Verdieping Fusie v.d 5 elementen (Healing Tao vervolg),
start 19 jan.


Vervolg-training Healing Tao
Kosmische qi gong

13 x maandagmiddag 13.45 - 15.30 uur
15 januari - 22 april, geen les 19 februari en 1 april
Plaats: Studio Yogapadma, Bovenover 62, Amsterdam
Kosten € 265

Deze training kun je volgen als je de hele basis Healing Tao (1 + 2) hebt gedaan. Met de innerlijke glimlach maak je contact met diepere lagen van je orgaanenergie. De qi groeit uit en speelt overal door je heen. Je laadt jezelf op met de energie van je innerlijke universum, uit de bron en laat de qi uitdijen tot een qi-veld om je heen. Daarnaast  leer je om vanuit een krachtig centrum uit te reiken naar de energieën van de aarde, de planeten, sterren en andere energieën in het universum. Deze energieën resoneren in je energielichaam en versterken je energiecentra en je organen. Je leert boeddhapalm-qi gong om de energie zo op te nemen en te richten dat je alle lagen van jezelf heelt en vitaliseert. Je energielichaam wordt stromend en ruimer en je voelt je verbonden met het grote geheel.  


Vervolg-training Healing Tao
Beenmerg nei gong

13 x donderdagmorgen, 10.30 - 12.15 uur  
18 januari t/m 25 april, geen les 22 februari, 28 maart
Plaats: Studio Yogapadma, Bovenover 62, Amsterdam
Kosten: € 265 + kosten van de hitters

Deze training kun je volgen als je de hele basis Healing Tao (1 + 2) hebt gedaan. Je leert Healing Tao-technieken te gebruiken om de de botten en het beenmerg levendig te maken en de seksuele energie (jing) te laten stromen.
Het beenmerg is zeer levendig weefsel met een diepe trilling, waarin je essentie en de kracht en eigenheid van je familie en voorouders aanwezig is. Je leert het merg schoon te maken en te voeden met kosmische energie zodat die diepe trilling wakker en levendig wordt. Je versterkt en koestert je seksuele energie en laat die vitale kracht alle weefsels en het merg voeden.
De training bevordert de gezondheid van je botten en de kwaliteit van je bloed. Je ontgift diepere lagen in jezelf. Het vermeerdert de hoeveelheid en de kwaliteit van qi, waardoor je je energieker voelt en je je gezondheid versterkt. Het helpt je te ontspannen en te stralen in de unieke uitdrukking van het leven die je in wezen bent.


Vervolg-training Healing Tao
Verdieping Fusie van de vijf elementen

13 x vrijdagmorgen, 10.30 - 12.15 uur
19 januari t/m 26 april, geen les 23 februari en 29 maart
Plaats: Studio Yogapadma, Bovenover 62, Amsterdam
Kosten: € 265

Deze training kun je volgen als je vertrouwd bent met de Fusie van de vijf elementen. In deze cursus gaan we op zoek naar de diepere lagen die alle verschijnselen in het leven dragen. Via formules van de innerlijke alchemie zoek je je weg terug naar de bron, je diepste essentie en laat dit doortrillen in het dagelijkse bestaan.
In deze cursus versterk je je contact met de bagua’s en de parel met de formules van Fusie 1. Daarna kun je gaan werken met de parel. Je brengt de parel naar buiten om op een nieuwe manier de energie van de hemel en aarde te absorberen. Met de versterkte parel ga je naar de organen die daardoor weer in contact komen met de essentie en kunnen loslaten wat niet meer daarmee resoneert. De organen komen weer in hun oorspronkelijke trilling en vullen de parel met de diepe compassie-energie. Met de compassie-parel open je energiekanalen. Door deze grote schoonmaak komt er ruimte in je energielichaam, zodat je lichaam meer open, vrijer, lichter en ook krachtiger wordt.  


Innerlijke alchemie, leven als spel van water en vuur (foto)