April 2013

Extra lessen in mei en juni

In mei en juni zullen er extra lessen Healing Tao gegeven worden. Je bent welkom om in te stappen als je al een of meer cursussen in Healing Tao gedaan hebt.
Maandagmiddag zullen we de ervaring met de energie van de verschillende organen verdiepen. Deze energie huist niet alleen in je organen, maar stroomt in je hele lichaam en werkt in je hele wezen door.
Donderdagmorgen werken we met enkele thema's uit de basis. Zo zullen we de buik masseren, de psoasspieren ontspannen en stimuleren en meridianen open kloppen met een bonenzakje.
Vrijdagmorgen gaan we aan de slag met IJzeren hemd qi gong en ontwikkelen een stevige structuur en zoeken kracht in ontspanning.

Tai Chi Chi Kung met Masahiro Ouchi

Masahiro_Ouchi
Masahiro Ouchi geeft 25 en 26 mei een masterclass
tai chi chi kung in Amersfoort
die toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderden.

Hij is een Japanse senior Healing Tao instructeur en Chi Nei Tsang senior Teacher die  wereldwijd les geeft. Masahiro Ouchi is de oprichter en directeur van het Healing Tao centrum in New York en Japan.
Lees verder...

Jaden Ei-dag


object009
Eva van der Plas geeft 26 mei 2013 in Amsterdam een workshop voor vrouwen.

Jaden Ei-dag
Thema: opschonen van de 5 reflexzones en vitaliseren van de organen

Waar is het goed voor?
Volgens de Chinees-taoïstische traditie kunnen we de energie uit de seksuele organen gebruiken voor het versterken van onze eigen vitaliteit. Het ‘thuis zijn’ in deze organen geeft ons zelfvertrouwen, kracht en wijsheid. Met ‘zelfbewuste’ seksuele organen is het bovendien makkelijker om te genieten van intimiteit.

Lees verder...