Door eenvoud in daden en gedachten,
keer je terug naar de bron van het leven.

De energie-oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties van Healing Tao zijn gebaseerd op de oude Chinese levenskunst en kennis van energie. Ze zijn een vriendelijke, eenvoudige en heel effectieve manier om het lichaam te ontspannen en soepel, sterk en vitaal te maken en ook om emotioneel in balans te komen. Geleidelijk vergroot je je vertrouwen in de natuurlijke stroom van het leven en kun je daarin ontspannen.

De Chinees/Thaise leraar Mantak Chia heeft de oude Chinese kennis en levenskunst verzameld en uitgewerkt tot deze bijzondere training.

Werkwijze

Je leert al doende gebruik te maken van de uitgebreide Chinese kennis van ons energiesysteem, om je organen te verzorgen, je vitaliteit te versterken en stevigheid te ontwikkelen. Je werkt met aandacht en leert een zachte kracht te gebruiken: de innerlijke glimlach.

Alle oefeningen worden afgewisseld met een rustfase, waarin je het effect van de oefening diep laat uitwerken en je je steeds meer bewust wordt van wat er in je speelt. Het leven gaat stromen, een gevoel van welzijn groeit en je draagkracht wordt groter.

Door de zachte manier van werken zijn de cursussen ook zeer geschikt om bij vermoeidheid, ziekte en in een herstelperiode goed voor jezelf te leren zorgen en te ervaren dat je een kracht en levenslust kan ontwikkelen die niet uitput ook als de fysieke kracht en wilskracht hun begrensdheid hebben laten zien.

• Lees uitgebreider over Healing Tao

• Lees meer over de innerlijke glimlach als kracht

• Programma cursussen Healing Tao

• Programma workshops Healing Tao

• Wetenswaardigheden en nieuws over Healing Tao