Jaden Ei-dag


object009
Eva van der Plas geeft 26 mei 2013 in Amsterdam een workshop voor vrouwen.

Jaden Ei-dag
Thema: opschonen van de 5 reflexzones en vitaliseren van de organen

Waar is het goed voor?
Volgens de Chinees-taoïstische traditie kunnen we de energie uit de seksuele organen gebruiken voor het versterken van onze eigen vitaliteit. Het ‘thuis zijn’ in deze organen geeft ons zelfvertrouwen, kracht en wijsheid. Met ‘zelfbewuste’ seksuele organen is het bovendien makkelijker om te genieten van intimiteit.

Wat doen we?
Deze workshop nodigt je uit om, door middel van muziek, dans en energie-oefeningen, contact te maken met de natuurlijke vloeibaarheid van je vrouwenlichaam en met de energie-stromen daarin.

We maken kennis met het interne deel van onze vagina en laten de spanningen die we daar vasthouden, los. Vervolgens gebruiken we de vitale energie uit ons bekken voor het voeden van onze organen (longen, nieren, lever, hart, milt, dikke darm, dunne darm, galblaas, blaas en maag).**

Hoe doen we dat?
Tijdens dit hele proces zorgen we goed voor onze emoties, en laten we zoveel mogelijk spanningen en blokkades los. Actieve oefeningen worden afgewisseld met periodes van rust en diepe ontspanning.

* Deze dag is alleen toegankelijk als je het Healing Tao basisjaar hebt afgerond, of als je de wekelijkse Vrouwen-Tao-lessen bij Eva volgt.
** De jaden-ei oefening is ook heel goed zonder ei te ervaren. Handig om te weten als je bijvoorbeeld menstrueert, of nog niet zeker weet of je met het ei wilt werken.
Meer informatie
www.studio-luce.nl/