Je kunt je registreren per mail.
Wil je op de hoogte gehouden worden van open lessen en startdata van nieuwe cursussen met een open inschrijving, like de
Facebook-pagina van Healing Tao-trainingen, of meld je dan aan op healingtaoinfo@xs4all.nl Je krijgt dan per email bericht van nieuwe activiteiten.


Online lessen juni en juli


Introductiecursus Healing Tao

Innerlijke glimlach en helende klanken
– Ontspanning, welzijn en balans –

Open voor iedereen
6 x woensdagochtend, 10.30 - 12.00 uur
10 juni t/m 15 juli 2020
Kosten: € 90

Met eenvoudige, vriendelijke oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties leer je je te ontspannen en je aandacht naar binnen te brengen met een glimlach die helend werkt. Deze innerlijke glimlach is een verrassend effectieve manier van doen, waarbij je je blik zacht maakt, je hart opent en alle aandacht hebt bij wat je doet. Waar je je glimlach op richt gaat de energie stromen.
Op deze manier kun je contact maken met je organen die elk hun eigen aard van energie hebben. Je leert deze energieën schoon te maken en te verzorgen met helende klanken en energie van de natuur. Zo breng je een voedende en harmoniserende stroom op gang, die zowel je lichaam goed doet, als je emoties in balans brengt.
De eerste les kun je als kennismakingsles meedoen, € 15.
Healing Tao – samen trainen
– Doen zonder te doen –

Open voor mensen die de basis Healing Tao gedaan hebben
6 x donderdagochtend, 10.30 - 12.00 uur
4 juni t/m 9 juli 2020
Kosten: € 60

Voor wie ervaring heeft met Healing Tao en het fijn vind in deze periode wekelijks door te trainen. We putten uit het brede spectrum van Healing Tao-oefeningen en meditaties. Waarschijnlijk heb je die ervaring al, dat juist bij herhaling als je zelf oefent of samen in de les er steeds meer andere lagen en andere aspecten aan het licht komen en oefeningen en meditatie steeds op een ander manier binnenkomen en raken. De Chinese levenskunst en kennis van energie die in de training besloten liggen kunnen steeds meer in je leven doorklinken.
Innerlijke alchemie, leven als spel van water en vuur (foto)