Je kunt je registreren per mail.
De cursussen die in januari starten zijn allemaal vervolglessen. Je kunt eraan meedoen als je eerder Healing Tao-lessen hebt gevolgd. Per les staat aangegeven welke ervaring je nodig hebt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van open lessen en startdata van nieuwe cursussen met een open inschrijving, like de Facebook-pagina van Healing Tao-trainingen, of meld je dan aan op healingtaoinfo@xs4all.nl Je krijgt dan per email bericht van nieuwe activiteiten.

De lessen worden op twee nieuwe locaties gegeven. Beide locaties zijn goed bereikbaar vanaf centraal station Amsterdam.

• Amsterdam Centrum Keerpunt 10 (klik hier voor meer info)
• Amsterdam Noord
Bovenover 62 (klik hier voor meer info)


Programma winter en voorjaar 2018

15 x maandagmiddag: Basis 2 Healing Tao, (Healing Tao vervolg) start 15 jan.
15 x dinsdagmiddag: Basis 2 Healing Tao, (Healing Tao vervolg)
start 16 jan.
15 x donderdagmorgen: Fusie van de vijf elementen 3 (Healing Tao vervolg),
start 18 jan.
15 x vrijdagmorgen: Verdieping Kan & Li (Healing Tao vervolg),
start 19 jan.


Vervolg-training
Basis 2 Healing Tao
Twee cursussen:

15 x maandagmiddag 16.00 - 17.30 uur

15 januari - 14 mei muv. 26 febr., 2 april, 30 mei
Plaats: Studio Yogapadma, het Breed, Bovenover 62
Kosten € 254

15 x dinsdagmiddag 15.30 - 17.00 uur
16 januari - 15 mei, muv. 27 febr., 3 april, 1 mei
Plaats: Danscentrum Wendy Grin, Keerpunt 10, Amsterdam
Kosten € 254

Vervolg op basis 1. We herhalen en verdiepen de technieken en meditaties uit de basis en je leert die toepassen op meer aspecten van je energiesysteem. Je versterkt je centrum en de structuur van je lichaam en leert belangrijke energiebanen kennen en openen, zodat de vitale energie kan circuleren. Dit voedt en harmoniseert en zorgt voor een goede balans van yin en yang.
De oerkracht van het leven is opgeslagen in de seksuele organen en de nieren. Je leert die voedende energie vrij te laten stromen en te gebruiken om jezelf te helen.
Je maakt kennis met het spel van water en vuur in je lichaam waar steeds weer nieuwe uitdrukkingen van levenskracht uit voortkomen.
De hele basis Healing Tao leer je in twee lesseizoenen en is een afgerond geheel.  Basis 1 kun je ook los doen. Basis 2 is een vervolg op Basis 1. Met wat je in de basis leert, kun je zelfstandig verder gaan of je training vervolgen en verdiepen in herhalingen of vervolgtrainingen die je overal in de wereld kunt doen.

Lees meer over de plaats van de basiscursus in het Healing Tao trainingssysteem
Lees meer over Healing Tao


Vervolg-training Healing Tao
Fusie van de vijf elementen 3

15 x donderdagochtend, 10.30 - 12.15 uur
18 januari - 17 mei m.u.v. 1 maart, 3 en 10 mei
Plaats: Studio Yogapadma, het Breed, Bovenover 62
Kosten: € 254

Vervolg op Fusie 1 en 2.  Je opent met behulp van de parel extra meridianen die samen met het achterkanaal en het voorkanaal van de kringloop en het middenkanaal de acht wonderkanalen worden genoemd.  De energie kan vrijer stromen zodat het lichaam wat lichter en toegankelijker wordt. Dit bevordert je gezondheid en emotionele evenwicht, en maakt ook je denken vrijer.  Zo komt er ruimte en energie vrij voor spirituele groei.
Je leert je ruggengraad te openen en ruimte te geven en energetisch in te pakken, waarbij je oude blokkades en pijn kan verlichten. Je maakt ruimte in je hoofd en leert een aantal manieren om je energie te beschermen.
Vervolg-training Healing Tao
Verdieping Lesser, Greater en Greatest Kan & Li

15 x vrijdagmorgen, 10.15 - 12.15 uur  
19 januari - 18 mei m.u.v. 2 maart, 27 april en 11 mei
Plaats: Studio Yogapadma, het Breed, Bovenover 62, Amsterdam
Kosten: € 254

Deze training is geschikt voor mensen met ervaring in de Lesser, Greater, Greatest Kan & Li. De reis op het pad van de innerlijke alchemie. De parel van de Fusie, de pure essentie van onze energie ligt op de drempel: volledig in contact met de bron en volledig in contact met de veranderlijke manifestatie in vorm. In de Kan & Li stappen we over de drempel door de geheimzinnige poort het onbekende in, een dieper thuis. De doorgang vinden we door het vuur in ons onder te zetten en het water boven – een omkering van hun stroom in het dagelijkse leven – en ze gedeeltelijk in elkaar te laten opgaan in de oorspronkelijke eenheid. We slaan de informatie van die diepe staat op in de parel. Deze krijgt steeds meer lagen en wordt onze innerlijke ruimte waarin nieuw bewustzijn als  embryo kan rijpen en uitgroeien tot innerlijke wijze. In de Greater  Kan & Li zoekt je gerijpte innerlijke kind de krachten van zon, maan en aarde op in de Greatest de ziele-krachten van het zonnestelsel met de planeten om de ruimte te ervaren die je bent en dichter bij de bron te leven.


Innerlijke alchemie, spelen met water en vuur (foto)