Studio Yogapadma
Bovenover 62
AmsterdamPasted Graphic 2
Aanbellen bij de glazen pui onder de oranje tunnel (62 intikken + bel-symbool). Lift (of trap) nemen naar 3 hoog.
Door de oranje tunnel naar de ander flat. Daar naar links langs de galerij tot aan de hoek: Bovenover 62.

Bovenover is de gallerij langs de verbonden bovenverdiepingen van een aantal flats in de woonwijk tussen het Buikslotermeerplein (winkelcentrum), Waddenweg en Nieuwe Purmerweg. Verkeer bereikt via de straat Het Breed de ingang van Bovenover 62. (op sommige kaarten heet die straat Het Laagt) 

Auto: Zie kaartje voor toevoer-wegen. Vanaf winkelcentrum Buikslotermeer-plein bord 1 volgen
Vanaf Purmerweg bord 2 en 3 volgen.

Fiets vanaf de pont IJplein: Meeuwenlaan uitrijden. Bij de kleine rotonde de Waddenweg nemen, onder tunnel door via het fietspad vervolgen tot T-kruising fietspaden. Hier naar rechts onder de flat door tot ingang Bovenover 62.

Vanaf pont Buiksloterweg. Langs Noordhollands kanaal tot kleine fietsbrug. Hier kanaal oversteken, naar links en onder aan dijk rechts. Voor de rotonde naar links het fietspad onderlangs de snelweg nemen en naar rechts de tunnel onder de weg door. In zelfde richting doorrijden tot onder de flat door naar ingang Bovenover 62.

Openbaar vervoer: 
Let op: sinds de metro rijdt is het openbaar vervoer sterk veranderd. De studio is 10 minuten lopen vanaf metrostation Noord en 5 minuten van het Buikslotermeerplein.

Pasted Graphic

Pasted Graphic 1